Skip to main content

Jubileum viering 125 jaar KNRM station Cadzand

Datum: zondag 18 september 2016 | Sectie: Cadzand

Afgelopen zaterdag 17 september heeft station Cadzand hun 125 jarig bestaan gevierd.

Afgelopen jaar zijn er op diverse dagen, zoals RBD2016, aandacht gegeven aan het jubileum. Met als klap op de vuurpijl de benefiet feest avond.

De avond begon met een barbecue voor de bemanning met aanhang en commissie van reddingstation Cadzand. Na de heerlijke maaltijd, die overigens verzorgd werd door een collega KNRM-er van reddingstation Breskens, konden ze de loods klaarmaken voor de opening en tevens receptie.Hiervoor waren onder andere de KNRM buurtstations, VBZR (Blankenberge, België), Kustwacht, KNRM hoofdkantoor, plaatselijke ondernemers, vaste donateurs en nog veel meer uitgenodigd.

Na de opening volgt een speech van de burgemeester en tevens voorzitter mevrouw A. Jetten, onze KNRM directeur de heer J. Stierhout en voorzitter dhr. Masclee van Maatschappij tot Nut van ´t Algemeen. Dankzij deze maatschappij kon reddingstation Cadzand 125 jaar geleden worden opgericht. Na de speeches kon het feest, dat voor iedereen toegankelijk was, beginnen. Onder begeleiding van live muziek kon de bemanning, genodigden van de receptie en andere gasten genieten van heerlijke versnaperingen en een drankje.

Het was voor reddingstation Cadzand een zeer geslaagde avond en we willen hierbij iedereen bedanken voor hun inzet. Met de opbrengst van de jubileum viering willen ze hun Valentijn-klasse reddingboot Winifred Lucy Verkade-Clark uitbreiden met draadloze communicatie uitrusting.

Het totaal opgehaalde bedrag moet nog berekend worden.

Cadzand

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.