Skip to main content

2 keer opgeroepen!

Datum: woensdag 01 juli 2015 | Sectie: Cadzand

De piepers van KNRM station Cadzand gingen 2 keer af op de warmste dag van het jaar.

Hoe het kan? We weten het niet. Het komt voor dat we een hele tijd geen oproep krijgen, en dan ineens 2 op een dag. Vandaag was het weer zo ver. We zijn 2 keer opgeroepen voor verschillende hulpvragen.

Vanmiddag om 12.13 uur ging de pieper voor assistentie ambulance. Het ging om een jongen die zijn pols gebroken had. Omdat het dicht bij het station gebeurd was was het KHV zeer snel ter plaatse. De jongen is door het ambulance personeel meegenomen voor verdere behandeling.

Om 17.38 uur ging de pieper voor een prio 1 Zwemmer in problemen / vermist. Een paar jongens zouden met een bootje het water op gegaan zijn. Er stond een aflandige wind. Toen we met reddingboot Winifred Lucy Verkade Clark richting het water reden kwam de melding dat de jongens gelukkig weer terecht waren.

Cadzand

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.