Skip to main content

Vrouw te water bij Terneuzen

Datum: zaterdag 23 september 2017 | Sectie: Breskens

De reddingboten van Hansweert en Breskens zijn zaterdagnacht uitgerukt voor een mogelijke drenkeling bij Terneuzen. Gelukkig kwam snel het bericht dat de vrouw uit het water was en opgevangen werd door de politie.

In de nacht van vrijdag op zaterdag zien omstanders dat een vrouw het water inloopt ter hoogte van brasserie Westbeer in Terneuzen. Ze melden dit direct bij de hulpdiensten.

Via de Nederlandse Kustwacht worden de reddingboten van Hansweert en Breskens gealarmeerd. Tevens gaat de politie zo snel mogelijk ter plaatse met auto’s.

Beide reddingboten rukken snel uit en zetten koers naar Terneuzen. Wanneer ze zo’n 10 minuten onderweg zijn, komt het verlossende bericht dat de vrouw uit het water is en opgevangen wordt door de politie. Tevens gaat een ambulance ter plaatse om de vrouw te checken op onderkoeling.

Voor de reddingboten wordt de actie afgeblazen. Zij kunnen retour naar station.

Tijdstip alarm: 3:36 uur
Wind: Zuid-West 2 Bft.
Zicht: Slecht & donker

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.