Skip to main content

Vermiste zwemmer voor Ossenisse

Datum: dinsdag 25 juli 2017 | Sectie: Breskens

Dinsdagavond is er door twee KNRM reddingboten, twee boten van Rijkswaterstaat, politie, multraship en een helikopter gezocht naar een mogelijk vermiste zwemmer bij Ossenisse.

Rond 18.00 uur ontving de Nederlandse kustwacht een telefoontje van een verontruste persoon bij Ossenisse. De beller heeft een persoon te water zien gaan, maar niet terug zien komen.

De Kustwacht alarmeert hierop de reddingboten van Hansweert en Breskens. Via de meldkamer wordt de politie gealarmeerd. Snel varen de reddingboten uit en gaan naar de opgegeven positie waar de zwemmer mogelijk te water is gegaan.

Tijdens het aanvaren voegen de Multraship responder, Multraship rescue 2, Callisto Maassluis, P-41, RWS 78 en RWS 84 zich bij de zoekeenheden. Ook wordt er een helikopter van NHV opgeroepen om vanuit de lucht te zoeken.

Het zoekgebied wordt meerdere malen doorzocht. Na ongeveer 2.5 uur wordt de zoekactie afgeschaald. Alle eenheden worden bedankt. Tot op het einde van de zoekactie is de persoon nog niet gevonden. Ook is er bij de politie niemand als vermist op gegeven.

Tijdstip alarm: 18:04 uur
Wind: Noord-West 4 Bft.
Zicht: Goed

Foto's: KNRM Breskens en KNRM Hansweert

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.