Skip to main content

Rescue Vlissingen groot succes

Datum: woensdag 15 augustus 2018 | Sectie: Breskens

Met naar schatting 100.000 bezoekers is Rescue Vlissingen 2018 een groot succes geworden. Deze drukste editie tot nu toe is prima verlopen en ook de KNRM kijkt tevreden terug.

Woensdag 15 augustus was het weer tijd voor het tweejaarlijkse hulpverleningsevenement Rescue Vlissingen. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur waren zowat alle hulpdiensten aanwezig om te bezichtigen en ook om demonstraties te geven. Van ambulances tot brandweerauto’s en van reddingboten tot helikopters zelfs een F16. Alles was vandaag in Vlissingen.

Hoogtepunten waren de demonstraties met de stuntvliegtuigen en de helikopters, maar ook bijzondere voertuigen op de Boulevard trokken veel aandacht. Zeker de Lamborghini van de Italiaanse politie.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij had haar stand opgezet op het Bellamypark nabij de Koopmanshaven. Tussen de demonstraties door konden nieuwe en bestaande donateurs meevaren met de reddingboten over de Westerschelde.

In totaal kon de KNRM 38 nieuwe donateurs inschrijven. Maar ook het tonen van het materieel aan de bestaande donateurs gaf veel voldoening.

We kijken weer al uit naar de 12e editie die zal plaatsvinden in de zomer van 2020.

Foto's: John van Moolenbroek Mario Rentmeester en Roel Ovinge Fotografie

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.