Skip to main content

Nieuwe wetgeving wordt gift voor KNRM

Datum: dinsdag 29 december 2015 | Sectie: Breskens

Vanaf 1 januari 2016 mogen winkeliers geen gratis plastic tas meer verstrekken. Kosten Watersport & Fashion pakt deze nieuwe wetgeving creatief op en zet de bijdrage om in een gift voor KNRM Breskens.

In het nieuwe jaar wordt de nieuwe wetgeving van kracht waarbij het verboden wordt voor winkeliers om gratis tassen van (gedeeltelijk) plastic te verstrekken aan hun klanten.

Veel winkeliers zitten toch wat in hun maag met deze wetgeving. Hoewel ook zij het belang voor het milieu inzien, vinden ze het toch ongepast om aan hun klanten, na een dure aankoop, nog geld te vragen voor de tas.

Frank en Bianca Wieme van Kosten Watersport & Fashion besloten om creatief met deze bijdrage om te gaan en deze gelijk om te zetten in een donatie aan het goede doel.

Als lid van de Breskense Rederskring en verkoper van de KNRM jaarwimpel besloten ze om KNRM reddingstation Breskens te kiezen als goed doel. Zo wordt nieuwe milieuwetgeving direct omgezet in een gift aan de KNRM.

KNRM Breskens bedankt Kosten Watersport & Fashion voor deze leuke actie! We hopen natuurlijk dat meer winkeliers hun voorbeeld gaan volgen.

Update:
Op woensdag 30-12 heeft JR Tackle Zeevismaterialen besloten om het voorbeeld van Kosten Watersport & Fashion te volgen. Per verkochte tas zal JR Tackle € 0,20 aan de KNRM doneren. JR Tackle bedankt!

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.