Skip to main content

Kotter met koelwaterproblemen

Datum: donderdag 19 december 2019 | Sectie: Breskens

Donderdagochtend is reddingboot Zeemanshoop uitgevaren voor een kotter met motorproblemen, de reddingboot heeft stand-by gelegen tot de kotter door een collega naar de haven van Breskens is gesleept.

Donderdag ochtend is een kotter onderweg richting de haven van Breskens als er na verloop van tijd door onbekende oorzaak te weinig koelwater bij de motor komt. Als de schipper er na verloop van tijd niet uitkomt besluit hij hulp te vragen via de Nederlandse kustwacht om stranding te voorkomen.

Reddingboot Zeemanshoop vaart uit richting de kotter en ter plaatse aangekomen wordt in overleg met de kustwacht dat reddingboot Zeemanshoop stand-by zal blijven in afwachting van een collega die de kotter naar Breskens zal slepen.

Als na verloop van tijd de collega gearriveerd is en de sleepverbinding gemaakt wordt reddingboot Zeemanshoop bedankt en gaat retour station.

Tijdstip alarm: 09:35 uur
Wind: Zuid-Oost 4 Bft.
Zicht: Goed

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.