Skip to main content

Koos van Messel schittert op succesvolle Winterfair

Datum: donderdag 28 december 2017 | Sectie: Breskens

De Winterfair van het Breskense Visserijmuseum was dit jaar weer zeer succesvol. De tijdelijke reddingboot van Breskens mocht dan ook veel bezoekers ontvangen.

De traditionele, jaarlijkse Winterfair van het Visserijmuseum is deze keer ook weer zeer succesvol verlopen. Het museum mocht tijdens deze dag ruim 200 bezoekers ontvangen die kwamen voor alle extra demonstraties, rondleidingen, optredens en lekkernijen.

Een grote groep van de aanwezigen namen deel aan de rondleidingen langs de haven van Breskens met daarin een bezoek aan de reddingboot.

Normaal gezien geven de vrijwilligers van KNRM Breskens een trotse rondleiding met uitleg op reddingboot Zeemanshoop. Echter, de Zeemanshoop was de dag vooraf naar de scheepswerf in Maassluis gebracht voor groot onderhoud.

In de periode van 2 à 3 maanden dat de Zeemanshoop op de werf is, wordt ze vervangen door haar drie jaar jongere zusterschip Koos van Messel.

De rondleidingen werden dus gegeven op reddingboot Koos van Messel. Voor de Bressiaanders even wennen, maar de gasten zullen het verschil niet gemerkt hebben.

Ook voor de reddingbootbemanning dus weer geslaagde Winterfair. We bedanken het Visserijmuseum voor de uitnodiging en de wederom geweldige vismaaltijd!

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.