Skip to main content

Koninklijke onderscheidingen voor 110 jaar vrijwilligerswerk

Datum: maandag 28 november 2022 | Sectie: Breskens

Tijdens het jaarlijkse bemanningsdiner van KNRM reddingstation Breskens zijn 4 vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet; bij elkaar opgeteld maar liefst 110 jaar! Zij ontvingen ieder een oorkonde en/of jaarteken behorende bij de Vrijwilligersmedaille voor Openbare Orde en Veiligheid.

Vier jubilea
Afgelopen zaterdag, 26 november, vond het diner plaats bij één van de leden van haar ‘rederskring’; restaurant Spuiplein 41 in Breskens. Naast lekker eten en gezellig samenzijn vond er een officieel gedeelte plaats omdat vier bemanningsleden, Rino van Voren, Peter Kesteloo, Bram Verhage en Michaël Neuwald in 2022 een jubileum vierden van 15, 25, en twee maal 35 jaar. John Geel, hoofd operationele dienst van de KNRM, sprak de vrijwilligers één voor één toe en overhandigde hen de onderscheiding. Peter Kesteloo kreeg daarnaast de ‘bronzen draagmedaille voor langdurige diensten’ met bijbehorende oorkonde uitgereikt voor zijn 25-jarige inzet.

Afscheid
Michael Neuwald, die zijn 35-jarige jubileum vierde nam deze avond ook afscheid van de KNRM en werd daarom extra in het zonnetje gezet door John Geel, de Plaatselijke Commissie en bemanning van het Bressiaanse KNRM reddingstation.

Het bemanningsdiner wordt jaarlijks gehouden voor alle vrijwilligers én partners. Dankzij hen kunnen de vrijwilligers 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staan om mens en dier in nood op zee te helpen en redden.

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.