In mijn eendje!

4 februari 2017

Vandaag een bijzondere oefening voor de redders van KNRM Breskens. RTV Scheldemond ging mee om opnames te maken voor een TV programma.

Omdat de KNRM geen overheidssubsidie ontvangt, zijn we als goed doel afhankelijk van donaties en sponsoring. Extra publiciteit voor onze organisatie is daarom altijd welkom.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Vandaag kwam Jan Rubbens namens RTV Scheldemond op bezoek voor zijn programma ‘In mijn eendje’. Jan ging samen met camera- en geluidsman Reno Maenhout van Photo Inhorus mee op oefening.

De oefening bestond uit een medische evacuatie vanaf viskotter BOU 24. Voor Jan en Reno een mooie oefening om de vrijwilligers van reddingstation Breskens in actie te zien.

We hopen dat het mooie beelden zijn geworden. Het programma ‘In mijn eendje’ met de redders van KNRM Breskens wordt uitgezonden op woensdag 22 februari op RTV Scheldemond.

KNRM Breskens bedankt viskotter BOU 24 en Menno Christiaansen voor hun belangeloze medewerking aan deze oefening!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij