Skip to main content

Drenkeling voor Vlissingse boulevard

Datum: zaterdag 07 oktober 2017 | Sectie: Breskens

De reddingboot van Breskens is zaterdagmiddag met spoed uitgerukt voor een zwemster bij Vlissingen. Gelukkig kwam snel de bevestiging dat ze terug aan wal was en onder hoede van de politie.

Net na de middag vraagt de politie assistentie aan het kustwachtcentrum voor een verwarde vrouw voor de Boulevard van Vlissingen. De vrouw is te water gegaan en de agenten willen zo snel mogelijk een reddingboot ter plaatse.

De Kustwacht alarmeert de Breskense reddingbootbemanning, welke met de grootste spoed uitvaren met reddingboot Zeemanshoop.

Eenmaal ter plaatse komt gelukkig snel het bericht dat de vrouw uit het water is en dat de politie zich verder over haar ontfermt. De reddingboot wordt bedankt voor de snelle assistentie en gaat daarna retour naar Breskens.

Zie ook het artikel van Politie Zeeland-West Brabant: Vrouw uit zee gered

Tijdstip alarm: 12:33 uur
Wind: Zuid-West 6 Bft.
Zicht: Slecht

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.