Skip to main content

Breskens got talent

Datum: dinsdag 19 juni 2018 | Sectie: Breskens

De reddingboot van Breskens kan natuurlijk altijd goeie opstappers gebruiken. Prijswinnaar Lars den Besten liet zien dat het voor de toekomst wel goed zit. Hij bleek een talentvol stuurman.

Afgelopen Reddingbootdag was er voor de kinderen weer een prijsvraag. De hoofdprijs was een oefentocht met reddingboot Zeemanshoop. Uit de vele goede formulieren kwam de 9-jarige Lars den Besten als winnaar uit de bus.

Lars is zelf een heel enthousiaste fan van de KNRM. Hij deed dit jaar ook zijn spreekbeurt over de reddingmaatschappij. Hij was dan ook superblij toen hij te horen kreeg dat hij mee op oefening mocht.

Samen met zijn familie namen we Lars mee op een avondoefening. Het werd een geweldig avond met verschillende elementen die geoefend werden. Lars bleek goede zeebenen te hebben. Later in het stuurhuis nam hij het roer over van de schipper en liet daarbij zijn stuurkunsten zien. Het bleek een natuurtalent!

Voor de toekomst zit het dus wel goed in Breskens. We zien Lars over een kleine 10 jaar graag verschijnen!

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.