Skip to main content

60 jaar trouw aan een goed doel

Datum: zaterdag 19 november 2016 | Sectie: Breskens

De KNRM ontvangt geen overheidssubsidie en is daardoor afhankelijk van schenkingen, nalatenschap en zo’n 100.000 donateurs. Gelukkig voor de KNRM zijn er zeer veel donateurs die de organisatie jarenlang trouw blijven.

Twee van deze trouwe donateurs mochten we zaterdagmiddag eren. Mevrouw Peperzak-Risseeuw uit Hoek en Dhr. Sol uit Terneuzen. Beiden al 60 jaar donateur van de reddingmaatschappij!

In restaurant Spuiplein 41 werden de donateurs ontvangen. Onder het genot van een heerlijk stukje taart waren er leuke gesprekken tussen de KNRM vrijwilligers en de donateurs.

Tijdens het officiële gedeelte kregen ze de herinneringsspeld opgespeld door schipper Marcel van den Nieuwendijk. Uit handen van secretaris Peter van de Velde kregen ze nog een mooi boek als aandenken.

Daarna was het tijd om te varen. Met reddingboot Zeemanshoop werd het ruime sop gekozen. Voor iedereen een geweldig moment.

Eenmaal terug in Breskens werd er bij Spuiplein 41 nog gezellig nagepraat. Al met al was het voor KNRM vrijwilligers en donateurs een zeer dankbare en geslaagde dag.

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.