Multidisciplinaire oefening wordt gestaakt voor PRIO1 Medevac

Multidisciplinaire oefening wordt gestaakt voor PRIO1 Medevac

27 juni 2022

Maandagavond rond half 8 werden de bemanningsleden van KNRM Medemblik en KNRM Andijk door het KWC gealarmeerd voor een PRIO 1-melding. 

Een medische noodsituatie aan boord van een passagiersschip dat onderweg was naar Medemblik. EHBO was al gestart door medepassagiers waardoor de bemanning van reddingboot Bernardine de hulpverlening over kon nemen. 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

KNRM Andijk en Reddingstation Wijdenes waren op het moment dat de pieper ging bezig met een multidisciplinaire oefening voor de kust van Enkhuizen. Meteen zette zij koers naar Medemblik om te assisteren. Het schip lag inmiddels afgemeerd langs de Veerkade in Medemblik, van waar de persoon overgedragen kon worden aan het ambulancepersoneel.

Uitruk 16; 28 juni 2022, 19.30 uur

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij