Skip to main content

ABZ Seeds doneert nieuw overlevingspak aan KNRM Andijk

Datum: zaterdag 08 mei 2021 | Sectie: Andijk

Op zaterdag 8 mei was het dan zo ver.

Eerder deze maand konden plantjes op inschrijving gereserveerd worden bij ABZ Seeds. In de krant was aangekondigd dat de verkoop van aardbeiplantjes geheel ten goede zou komen aan de KNRM Andijk en de Nierstichting. Binnen enkele dagen werd de inschrijving gesloten, omdat de timeslots voor het afhalen van de plantjes, volledig vol geboekt was. Wethouder Harry Nederpelt kwam namens de gemeente Medemblik een kijkje nemen en had natuurlijk ook plantjes besteld. Coronaproof werden de plantjes in de auto gezet en plaatsvervangend schipper Mark Sauer overhandigde alle klanten van ABZ Seeds een goodiebag van de KNRM.

Aan het einde van de dag zagen wij hoe groot het succes was geweest. Zowel KNRM Andijk als de Nierstichting ontvingen een cheque een bedrag van € 730,75. Tot ieders verrassing heeft ABZ Seeds het bedrag verhoogd naar € 1.730,75. Met dit bedrag zal station Andijk een nieuw overlevingspak aanschaffen. Dank aan iedereen die aardbeiplantjes heeft besteld en speciale dank aan ABZ Seeds, wij zijn hier erg blij mee.

Andijk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.