Skip to main content

KNRM ontvangt troostprijs van NCRV Warm Hart-actie

Datum: woensdag 25 oktober 2017 | Sectie: Nieuws

Gisterochtend was de ‘finale’ van de NCRV-actie 'Warm hart' waar donateur Gert Westerik de KNRM voor had opgegeven. De vijf goede doelen die de meeste stemmen hadden gehaald, moesten in een korte pitch vertellen waarvoor zij het eventuele geld zouden gebruiken.

Daarna was het aan de jury om drie winnaars te kiezen die naar hun inzicht en expertise het beste bij de NCRV-missie passen. De drie goede doelen wonnen respectievelijk € 10.000,-, € 5.000,- of € 2.500,-.

Hoofd Communicatie, Kees Brinkman, heeft samen met Gert de presentatie gehouden, maar het mocht niet baten. De KNRM kampte met harde concurrentie van kleinschaliger doelen, waar de bijdrage van Warm Hart een groot verschil maakt. Helaas, voor de KNRM én het echtpaar Westerik.

Vanochtend heeft de KNRM het bericht ontvangen dat de jury het moeilijk vond om twee goede doelen teleur te stellen. Om die reden hebben ze besloten om ook de KNRM te steunen met een donatie van € 500,-. Alsnog een prachtig bedrag!

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.