Inspanningen beloond met cheque

15 augustus 2019
IJmuiden

Koffie en slagroomsoezen waren de garnering tijdens de gisteren gehouden bijeenkomst van de vrijwilligers van het KNRM pr-station Johanna Louisa. Het was het moment waarop KNRM-directeur Jacob Tas een cheque in ontvangst mocht nemen ten bedrage van € 4.500,- zijnde de netto opbrengst van twee dagen hard werken tijdens het Havenfestival IJmuiden.

De vrijwilligers organiseren jaarlijks tal van activiteiten op het KNRM-terrein met als doel het werven van fondsen ter ondersteuning van het werk van de Redding Maatschappij. Het weer was op de eerste festival dag eigenlijk iets te mooi maar dat werd gecompenseerd op de tweede dag en dat leverde gelijk een flink aantal extra bezoekers op.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De verkoop van vis, hamburgers, frisdrank, de rommelmarkt en de speciale KNRM-artikelen komen jaarlijks terug. De vaste sponsoren Bakkersland, Intervis en Parlevliet bieden zeer gewaardeerde steun en ook de vrijwilligers van de KNRM-reddingstations Zandvoort en Wijk aan Zee, de bemanning van de historische reddingboot Prins Hendrik van het Nationaal Reddingmuseum, Zeevisvereniging Zandvoort met hun rooktonnen, de KNRBD, de Brandweer Velsen en de modelbouwers van SMG hebben bijgedragen aan het welslagen.

Naast de vaste activiteiten van het pr-station, het werk van de KNRM uitdragen, zal men zich de komende tijd ook weer richten op de werving van nieuwe vrijwilligers en uiteraard de activiteiten voor volgend jaar. Er zal dan geen Havenfestival zijn maar zeker tal van festiviteiten zijn in het kader van Sail Amsterdam en Pre Sail in IJmuiden.

De afsluitende woorden van waardering en dank door Jacob Tas bij deze feestelijke bijeenkomst, zijn zeker een stimulans om ook volgend jaar er weer een mooi evenement van te maken.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij