Skip to main content

Habbeké Shipyard doneert de KNRM € 6.000,-

Datum: woensdag 13 december 2017 | Sectie: Nieuws

Eerder dit jaar is met de opening van het nieuwe pand ook het 50-jarig bestaan van Habbeké Shipyard gevierd. Afgelopen week was Orm de Waart, directeur van Habbeké, op kantoor bij de KNRM om in kader van dat jubileum de cheque van € 6.000,- aan Riemert Moleman te overhandigen. Een fantastisch gebaar dat zeer op prijs wordt gesteld!

Habbeké is een zeer gewaardeerde leverancier van de KNRM en heeft zich bewezen als een zeer betrokken en kundig scheepsbouwer van reddingboten en lanceervoertuigen. Meedenkend en meevarend en 24 uur per dag inzetbaar om de reddingboten veilig te laten varen. Dit komt tot uiting in een moderne KNRM-vloot van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige reddingboten, waarmee vrijwilligers onder alle omstandigheden kunnen redden op zee.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.