Skip to main content

Haags Koningsbal doneert aan KNRM

Datum: donderdag 16 mei 2019 | Sectie: Nieuws

Het Koningsbal, georganiseerd door de Stichting Haagsch Koningsbal, dat kort geleden plaatsvond in het Kasteel van Zwijnaarde (België) was een succes. De organisatie van het evenement vond het belangrijk een goed doel aan het Koningsbal te koppelen. De keuze viel daarbij op de KNRM. De Haagse organisator kreeg bij deze keuze bijval van de Belgische gastheer, die vertelde ooit op zee in de problemen te zijn geweest en toen hulp van de KNRM had gekregen. De Stichting Haagsch Koningsbal heeft een bijdrage van € 1.230,00 voor de KNRM kunnen ophalen. De KNRM is hen daar bijzonder erkentelijk voor en belooft de gelden zo goed mogelijk aan de doelstelling van de KNRM te besteden: het redden en mensen van mens en dier in nood.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.