De Reddingboot arriveert!

10 april 2018

Deze week verschijnt nummer 235 van het donateursmagazine van de KNRM

Dit nummer van De Reddingboot is een special over mensen die de KNRM een warm hart toedragen. Wij noemen deze groep van 96.000 donateurs liefkozend Redders aan de wal. Zij dragen bij aan de KNRM, waardoor de professioneel opgeleide vrijwilligers meer dan 2.000 keer per jaar in actie kunnen komen om mensen te redden en helpen.

Daarnaast komt onze jaarlijkse open dag natuurlijk aan bod: Reddingbootdag. Dit jaar is het de 24ste editie en valt het op zaterdag 28 april. Op www.reddingbootdag.nl vindt u het actuele programma van alle reddingstations. Op de overzichtskaart ziet u de verwachte drukte per reddingstation.

En uiteraard ontbreken de vaste items van het blad niet. We vertellen over de mooiste reddingen, gaan op bezoek bij de KNRM Helpt - alarmcentrale en de monteur van de KNRM praat de lezer bij over motorstoring. En uiteraard staat het blad vol met nieuws en wetenswaardigheden over de KNRM.

We wensen u veel leesplezier. Ook drie keer per jaar De Reddingboot ontvangen? Wordt dan ook Redder aan de wal en draag uw steentje bij aan het reddingwerk van de KNRM.