Prachtige Reddingbootdag

28 april 2018
ijmuiden

De 45 reddingstations van de KNRM waren vandaag open in het kader van Reddingbootdag. Ondanks de wisselende weeromstandigheden kwamen er meer dan 25.000 donateurs af op het evenement af waarbij de bezoekers actief kennis konden maken met de KNRM in al haar facetten.

Standaard hoogtepunt voor de bezoekers is een tochtje met de reddingboot. Dat is alleen weggelegd voor mensen die donateur zijn of de ongeveer 750 mensen die dat vandaag werden. Maar de meeste reddingstations maken van Reddingbootdag een dagje uit voor het hele gezin met allerlei activiteiten op het terrein.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Reddingbootdag is in het leven geroepen om de donateur, die bij de KNRM Redder aan de wal worden genoemd, te bedanken. Deze groep mensen bestaat uit 100.000 mensen die het reddingwerk financieel mogelijk maken. En ze steunen de redders niet alleen met een vaste vrijwillige bijdrage, maar daarnaast vormen zij een morele achterban voor de redders.

Vandaag gemist? Volgend jaar ook meemaken? Zet dan alvast 11 mei 2019 op de kalender. In de tussentijd gaan de KNRM-ers gewoon weer verder met hetgeen ze altijd doen: het redden en helpen van mensen. Snel, vrijwillig en professioneel. 24/7

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij