Onthaal Trouwe donateurs

11 november 2017

Rond de verjaardag van de KNRM op 11 november onthalen wij op bijna alle reddingstations de mensen die ons al heel lang steunen. Donateurs van het eerste uur zijn het niet, want we bestaan dit jaar 193 jaar, maar deze mensen besloten in het jaar 1967 hun financiële steun aan de KNRM te starten en zijn dat tot de dag van vandaag blijven doen.

Deze mensen zijn nu 50 jaar, en sommige al 60 jaar, donateur en krijgen van onze de naam Trouwe donateur. Een naam om trots op te zijn. En een goede reden om deze trouwe Redders aan wal in het boothuizen van de KNRM te huldigen. Vaak staat er ook een vaartocht op het programma. De meeste trouwe donateurs hebben een hoge leeftijd, maar ondanks de soms broze gezondheid kiest bijna iedereen ervoor om mee te gaan.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Dankzij deze mensen en alle andere donateurs kan het reddingwerk in Nederland nog steeds snel, professioneel en kosteloos worden uitgevoerd. Ook donateur worden of de KNRM steunen? Meld je aan als Redder aan de wal!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij