Skip to main content

Onthaal Trouwe donateurs

Datum: zaterdag 11 november 2017 | Sectie: Nieuws

Rond de verjaardag van de KNRM op 11 november onthalen wij op bijna alle reddingstations de mensen die ons al heel lang steunen. Donateurs van het eerste uur zijn het niet, want we bestaan dit jaar 193 jaar, maar deze mensen besloten in het jaar 1967 hun financiële steun aan de KNRM te starten en zijn dat tot de dag van vandaag blijven doen.

Deze mensen zijn nu 50 jaar, en sommige al 60 jaar, donateur en krijgen van onze de naam Trouwe donateur. Een naam om trots op te zijn. En een goede reden om deze trouwe Redders aan wal in het boothuizen van de KNRM te huldigen. Vaak staat er ook een vaartocht op het programma. De meeste trouwe donateurs hebben een hoge leeftijd, maar ondanks de soms broze gezondheid kiest bijna iedereen ervoor om mee te gaan.

Dankzij deze mensen en alle andere donateurs kan het reddingwerk in Nederland nog steeds snel, professioneel en kosteloos worden uitgevoerd. Ook donateur worden of de KNRM steunen? Meld je aan als Redder aan de wal!

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.