Omroep Zeeland te gast op reddingstation Westkapelle

8 april 2016

“Als ik de camera op het statief zet, staat ‘ie gewoon te trillen!” De cameraman van Omroep Zeeland moest even wennen aan de stevige bries die woensdagavond het filmen bij het boothuis van Westkapelle nabij onmogelijk maakte. Omroep Zeeland was te gast om een item te draaien voor Reddingbootdag, de landelijke open dag op 30 april aanstaande. Met KNRM-er Ander van Rooijen in de hoofdrol. Hij geeft regelmatig lezingen voor de KNRM, dus een verhaal vertellen is Ander wel toevertrouwt.

omroep zeeland 4
Daarna was de hoofdrol weggelegd voor reddingboot de Uly. Vanaf ’t Groat Oat legde de camera mooie plaatjes vast van de reddingboot. Net op tijd, want donkere wolken pakten zich ondertussen samen. De opnames stonden er net op, toen een flinke stortbui naar beneden kwam. De resultaten van de opnames kunnen we in de week voor Reddingbootdag zien en horen. Op Omroep Zeeland Radio vanaf 6.00 uur en bij Omroep Zeeland televisie vanaf 17.00 uur en op de website omroepzeeland.nl.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij