Skip to main content

Een vernieuwde en verder verbeterde versie van de KNRM Helpt app is gereed voor installatie.

Datum: dinsdag 13 juli 2021 | Sectie: Nieuws

Een vernieuwde en verder verbeterde versie van de KNRM Helpt app is gereed voor installatie. Als u al gebruiker bent en updates van apps op automatisch hebt staan hoeft u niets te doen. DE nieuwe versie komt dan automatisch in de plaats van de oude.
Als u nog geen gebruiker bent en dit bericht leest op uw smartphone dan kunt u [hier] de app downloaden of installeren voor iPhones en [hier] voor Android smartphones.

Belangrijk, leg uw vaartuiggegevens vast of actualiseer die en gebruik de volgfuncties!

We merken bij hulpoproepen in noodsituaties en bij assistentieverzoeken dat niet alle app-gebruikers hun vaartuiggegevens hebben geregistreerd en dat een van beide volgfuncties niet consequent wordt gebruikt. Vul alstublieft uw persoonlijke gegevens, di van uw ‘thuisblijvers’ én uw vaartuiggegevens in. (Ook als u regelmatig meevaart op- of gebruik maakt van de boot van een ander). Plaats ook een duidelijke afbeelding van de boot of het board en zeil of kite(s) in de app bij de vaartuiggegevens.
Gebruik ook ‘Alleen volgen’ of ‘Vaarplan’ bij uw vaartochten en kies uw vaartuig. Zonder een geactiveerde volgfunctie zijn uw vaartuiggegevens namelijk niet beschikbaar voor de operators van de Kustwacht of het KNRM Helpt Assistentie Centrum (KAC).

Lees meer… 

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.