Laatste vlog van Thijs

18 juli 2018

Opstapper Thijs vliegt letterlijk het seizoen uit in zijn laatste vlog van het seizoen. Thijs is op bezoek bij de search and rescue helikopter van de Kustwacht in Den Helder. Een bekende partner tijdens reddingsacties, maar wie zijn deze mensen en hoe werken ze precies? Thijs zoekt het uit! De KNRM wil graag NEP The Netherlands bedanken voor het kosteloos beschikbaar stellen van haar mensen en materiaal, voor de opnames van deze serie vlogs. Mede door hun inzet hebben we een prachtig kijkje in de keuken van de KNRM kunnen geven!

In september 2017 is de KNRM gestart met een serie vlogs, of eigenlijk mini documentaires. Opstapper Thijs nam de kijker mee in de wereld van de KNRM. Deze week verscheen de laatste vlog van dit seizoen. In de vlogs werd op een luchtige manier aandacht besteed aan het werk van onze opstappers door opstapper Thijs Veenstra. De vlogs gaan niet over Thijs, maar via Thijs zijn wij in staat het verhaal van de 1400 vrijwilligers te vertellen aan de hand van vragen van het publiek over de KNRM.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Dankzegging

De vlogs zijn kosteloos voor de KNRM gemaakt door een groot team vrijwilligers. De KNRM bedankt dan ook graag nogmaals Thijs Veenstra, NEP in Hilversum (Martin Jan van Dalen, Ralf van Vegten), Team ENG (Alain Dikken, Kas den Elzen, Ralph Wagenaar), AudioFabrique (Joey Buddenberg) het productieteam van reddingstation Huizen-Blaricum (Martijn Bustin, Mark van den Brink, Jeroen van Vreedendaal, Jan-Hein Kolk, Ferry Mol, Clemens Meijer en Gerben Zeijl) en alle vrijwilligers op de reddingstations die hebben geholpen bij het verbeelden van de antwoorden.

Komt er een vervolg?

We denken alvast na over een vervolg. Worden het vlogs? Worden het filmpjes? De makers zijn enthousiast. Heb je ideeën of onderwerpen, lokale initiatieven, grote oefeningen of andere bijzondere zaken waar we aandacht aan kunnen besteden in de vlog? Mail ze dan naar thijs@knrm.nl

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij