Skip to main content

Voorzitter Niek Meijer heeft afscheid genomen van KNRM station Zandvoort

Datum: zaterdag 14 september 2019 | Sectie: Zandvoort

Nu Niek Meijer geen burgemeester meer is, heeft hij zijn vrijwilligersfunctie als voorzitter van KNRM Zandvoort overgedragen aan zijn opvolger, burgemeester David Moolenburgh. Tijdens een informeel samenzijn heeft de bemanning van het station afscheid genomen van haar gewaardeerde voorzitter en zijn echtgenoot Janny.

Niek en Janny kregen in het boothuis een heerlijke vismaaltijd aangeboden. De vis, die was geschonken door de collega’s van het KNRM reddingstation in Urk, werd door de bemanning zorgvuldig bereid.

Het echtpaar heeft altijd veel betekent voor het reddingsstation. Niek uiteraard als voorzitter, en Janny heeft een grote bijdrage geleverd aan de inrichting van het bemanningsverblijf tijdens de verbouwing in 2017.

Zowel de bemanning als de plaatselijke commissie hadden mooie cadeaus voor het echtpaar, die hen in de toekomst nog zullen laten herinneren aan de mooie tijd die ze hebben beleefd bij de KNRM.

Zandvoort

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.