Voorzitter Niek Meijer heeft afscheid genomen van KNRM station Zandvoort

14 september 2019

Nu Niek Meijer geen burgemeester meer is, heeft hij zijn vrijwilligersfunctie als voorzitter van KNRM Zandvoort overgedragen aan zijn opvolger, burgemeester David Moolenburgh. Tijdens een informeel samenzijn heeft de bemanning van het station afscheid genomen van haar gewaardeerde voorzitter en zijn echtgenoot Janny.

Niek en Janny kregen in het boothuis een heerlijke vismaaltijd aangeboden. De vis, die was geschonken door de collega’s van het KNRM reddingstation in Urk, werd door de bemanning zorgvuldig bereid.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Het echtpaar heeft altijd veel betekent voor het reddingsstation. Niek uiteraard als voorzitter, en Janny heeft een grote bijdrage geleverd aan de inrichting van het bemanningsverblijf tijdens de verbouwing in 2017.

Zowel de bemanning als de plaatselijke commissie hadden mooie cadeaus voor het echtpaar, die hen in de toekomst nog zullen laten herinneren aan de mooie tijd die ze hebben beleefd bij de KNRM.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij