Skip to main content

Vaartuig met motor probleem

Datum: dinsdag 25 juni 2019 | Sectie: Veere

Om 17:28 ging de pieper met de melding: Prio2 vaartuig met motorproblemen op het station aangekomen en nadat de schipper gebeld had met de kustwacht, zou het gaan om een klein motorbootje. We kregen een zoekopdracht aan de hand van een koers, vaart en tijd. Hij was linksaf de haven van Kamperland uit gevaren. Met deze gegevens gingen we op zoek. Het zoeken viel niet mee, na enige tijd toch maar telefonische contact opgenomen met de melder waarna we het motorbootje zo gevonden hadden. Hij lag aan lager wal bij de Zandkreekplaat nabij de VM54, we konden er gelijk goed bij komen met de Oranje. Na een lijntje te hebben geworpen, konden we het motorbootje naar ruimer water slepen waarna we het langszij hebben genomen. Onze techneut aan boord heeft nog even gekeken of hij de buitenboordmotor nog aan de praat kon krijgen maar dat lukte niet. Hierna is in overleg besloten het bootje terug te brengen naar de trailerhelling in Kamperland. Waar we het bootje veilig hebben afgemeerd. Hierna zijn we retour naar het station gegaan en daarna snel naar huis voor een verlaat avondmaal.

Actie 21-2019

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.