Skip to main content

Motorjacht heeft 2x pech in 1 week

Datum: zondag 30 juli 2017 | Sectie: Veere

De reddingboot Oranje werd zaterdagmiddag even na 14.00 uur opgeroepen omdat een motorjacht op het Veerse Meer in de problemen was gekomen.

'Ik vaar al heel mijn leven, ben zelfs stuurman geweest en nu gebeurt mij dit....' Zo ongeveer klonken de woorden van de schipper van dit onfortuinlijke motorjacht toen een bemanningslid van de Veerse KNRM reddingboot ORANJE aan boord van het motorjacht stapte.

Domme pech zorgde ervoor dat de schipper van het motorjacht twee keer in een week de hulp van de KNRM in moest roepen.

Kon hij de eerste keer nog zelfstandig zijn weg vervolgen, de tweede keer zorgde een kapotte keerkoppeling ervoor dat hiervoor de hulp van de reddingboot meer dan welkom was.

'Ik schaam me kapot...', zei de schipper nog.

Wij denken daar heel anders over; meneer was al jaren donateur van de KNRM, daar hoef je je niet voor te schamen, daar moet je trots op zijn!

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.