Motorjacht heeft 2x pech in 1 week

30 juli 2017

De reddingboot Oranje werd zaterdagmiddag even na 14.00 uur opgeroepen omdat een motorjacht op het Veerse Meer in de problemen was gekomen.

'Ik vaar al heel mijn leven, ben zelfs stuurman geweest en nu gebeurt mij dit....' Zo ongeveer klonken de woorden van de schipper van dit onfortuinlijke motorjacht toen een bemanningslid van de Veerse KNRM reddingboot ORANJE aan boord van het motorjacht stapte.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Domme pech zorgde ervoor dat de schipper van het motorjacht twee keer in een week de hulp van de KNRM in moest roepen.

Kon hij de eerste keer nog zelfstandig zijn weg vervolgen, de tweede keer zorgde een kapotte keerkoppeling ervoor dat hiervoor de hulp van de reddingboot meer dan welkom was.

'Ik schaam me kapot...', zei de schipper nog.

Wij denken daar heel anders over; meneer was al jaren donateur van de KNRM, daar hoef je je niet voor te schamen, daar moet je trots op zijn!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij