Motorjacht aan de grond gelopen

22 augustus 2016

Drukke tijden voor KNRM Veere

Het is nog volop zomer en het vaarseizoen is nog lang niet ten einde maar nu al is er bijna net zo vaak uitgevaren als in heel 2015. Een druk jaar dus voor KNRM reddingstation Veere.

Gisteravond moesten de twee opvarenden van een omgeslagen zeilboot gered worden. Zij hadden al wat langer in het water gelegen en last van lichte onderkoelingsverschijnselen.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Vanmiddag voer de reddingboot Oranje oa. uit voor een vastgelopen motorjacht thv. Kortgene en voor een 'aan lager wal geraakt' open zeilbootje. In beide gevallen betrof het een navigatiefout waarbij het motorjacht voor de zekerheid naar een jachthaven gesleept is om het schip te laten controleren op schade aan het onderwaterschip.

Actie 42-44 | 2016

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij