Mooie gift voor KNRM reddingstation Veere!

10 oktober 2015

KNRM reddingstation Veere heeft op zaterdag jl. een mooie gift van € 2.600,- in ontvangst genomen van de Rotary Club Goes – de Bevelanden.

Op zaterdag 10 oktober organiseerde de Rotary Club Goes – de Bevelanden een zeiltocht op het Veerse Meer. Het inschrijfgeld van deze Veerse Valkenrace kwam dit jaar geheel ten goede aan de KNRM.
Zo overhandigde de voorzitter van de Rotary Club, Jan van der Weele, na afloop van de zeilrace het mooie bedrag van € 2.600,- aan de aanwezige bemanning van KNRM reddingstation Veere.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De KNRM Veere stelt deze geste van de Rotary Club Goes – de Bevelanden zeer op prijs en heeft deze mooie gift dan ook onder dankzegging aangenomen.

Omdat de KNRM voor haar werk volledig afhankelijk is van giften en bijdragen van donateurs zijn dit soort initiatieven bijzonder welkom. Bemanningsleden van de KNRM doen hun werk voor de KNRM op vrijwillige basis. Giften en donaties komen dan ook geheel ten goede aan het materieel en bijvoorbeeld de opleiding van (nieuwe) opstappers.

Rotary Club Goes - de Bevelanden bedankt!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij