Skip to main content

Mooie gift voor KNRM reddingstation Veere!

Datum: zaterdag 10 oktober 2015 | Sectie: Veere

KNRM reddingstation Veere heeft op zaterdag jl. een mooie gift van € 2.600,- in ontvangst genomen van de Rotary Club Goes – de Bevelanden.

Op zaterdag 10 oktober organiseerde de Rotary Club Goes – de Bevelanden een zeiltocht op het Veerse Meer. Het inschrijfgeld van deze Veerse Valkenrace kwam dit jaar geheel ten goede aan de KNRM.
Zo overhandigde de voorzitter van de Rotary Club, Jan van der Weele, na afloop van de zeilrace het mooie bedrag van € 2.600,- aan de aanwezige bemanning van KNRM reddingstation Veere.

De KNRM Veere stelt deze geste van de Rotary Club Goes – de Bevelanden zeer op prijs en heeft deze mooie gift dan ook onder dankzegging aangenomen.

Omdat de KNRM voor haar werk volledig afhankelijk is van giften en bijdragen van donateurs zijn dit soort initiatieven bijzonder welkom. Bemanningsleden van de KNRM doen hun werk voor de KNRM op vrijwillige basis. Giften en donaties komen dan ook geheel ten goede aan het materieel en bijvoorbeeld de opleiding van (nieuwe) opstappers.

Rotary Club Goes - de Bevelanden bedankt!

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.