Beter een goede buur dan een verre vriend

11 juli 2016

Een goede buur is beter dan een verre vriend....

Op het tijdstip dat de meeste mensen aan tafel gaan voor de avondmaaltijd werden de vrijwillige bemanningsleden van de KNRM reddingboot Johanna Maria opgeroepen voor een melding: 'vaartuig motor/stuur problemen'.

Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een 28 voet zeiljacht met motorstoring en lekkage aan de schroefas. Het zeiljacht was opgehaald in Wolphaartsdijk en onderweg naar Jachtwerf Oostwatering (de buren van reddingstation Veere). Omdat verder varen niet meer mogelijk bleek, ging het zeiljacht voor anker en riep de opvarende de hulp van de KNRM in.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De Veerse reddingboot Johanna Maria nam het jacht op sleeptouw en leverde het vervolgens veilig af op de jachtwerf.

Op het tijdstip dat de meeste mensen de tafel al afgeruimd hebben en de avond ingaan lopen de Veerse redders weer binnen om aan tafel te gaan.....

Actie 2016-27

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij