Skip to main content

Beter een goede buur dan een verre vriend

Datum: maandag 11 juli 2016 | Sectie: Veere

Een goede buur is beter dan een verre vriend....

Op het tijdstip dat de meeste mensen aan tafel gaan voor de avondmaaltijd werden de vrijwillige bemanningsleden van de KNRM reddingboot Johanna Maria opgeroepen voor een melding: 'vaartuig motor/stuur problemen'.

Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een 28 voet zeiljacht met motorstoring en lekkage aan de schroefas. Het zeiljacht was opgehaald in Wolphaartsdijk en onderweg naar Jachtwerf Oostwatering (de buren van reddingstation Veere). Omdat verder varen niet meer mogelijk bleek, ging het zeiljacht voor anker en riep de opvarende de hulp van de KNRM in.

De Veerse reddingboot Johanna Maria nam het jacht op sleeptouw en leverde het vervolgens veilig af op de jachtwerf.

Op het tijdstip dat de meeste mensen de tafel al afgeruimd hebben en de avond ingaan lopen de Veerse redders weer binnen om aan tafel te gaan.....

Actie 2016-27

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.