Skip to main content

50ste hulpverlening op Veerse Meer

Datum: maandag 06 augustus 2018 | Sectie: Veere

Ze hadden de eer de 50ste te zijn dit jaar die de hulp van de Veerse KNRM reddingboot inriepen.

Eerst was nog niet helemaal duidelijk waar ze zich bevonden zodat in eerste instantie zelfs de collega's van KNRM NeeltjeJans erop af moesten.
Maar allengs werd duidelijk dat ze hulpeloos op Veerse Meer rond dreven omdat de motor van hun bootje ermee opgehouden was.
De vrijwillige bemanning van de reddingboot Oranje nam ze vervolgens op sleeptouw en leverde ze af bij een trailerhelling.

Het is altijd belangrijk goed voorbereid het water op te gaan maar let u vooral vandaag goed op de weervoorspellingen. Er zit onweer in de lucht en zo'n weeromslag gaat vaak gepaard met felle buien en vooral zware windstoten.

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.