Drukke agenda bij KNRM De Koog

16 november 2018

Ondanks dat de bemanning het rustiger krijgt met de alarmeringen rond deze tijd, zitten we absoluut niet stil.

Buiten de normale oefenavonden en EHBO trainingen in november, gebeuren er nog genoeg andere dingen.

Zo was afgelopen zaterdag de dag dat de trouwe donateurs in het zonnetje werden gezet. In de Koog mochten we twee trouwe donateurs verwelkomen voor een rondleiding op het station, een rit in het kusthulpverleningsvoertuig en een rondvaart met de reddingboot Cornelis Dito in Oudeschild. Jan Uitgeest en Jan Wiering werden gehuldigd voor hun 50 jarig donateursschap.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Ook is de campagne gestart om nieuwe bemanningsleden aan te trekken voor het station De Koog-Oudeschild. Om het natuurlijke leeftijdsverloop voor te blijven is het station op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

En zaterdag is de traditionele intocht van Sinterklaas waarbij de KNRM zoals altijd aanwezig is om de intocht te begeleiden.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij