Skip to main content

Wandelaar krijgt last van medische klachten

Datum: donderdag 11 april 2024 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Donderdagmiddag omstreeks 12:10 uur is het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM reddingstation Noordwijk opgeroepen ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk (Prio 2). Ter hoogte van strandafrit 1 had een wandelaar last gekregen van medische klachten waardoor de wandelaar de wandeltocht niet meer kon voortzetten. De wandelaar was al bekend met de medische problematiek en kon de ambulancemedewerkers precies vertellen waar de klachten vandaan kwamen. De ambulancemedewerkers hebben de persoon ter plekke onderzocht waarna vervoer naar het ziekenhuis niet noodakelijk bleek. De wandelaar kon door het Kusthulpverleningsvoertuig naar een voertuig van een familielid worden overgebracht. Het familielid heeft de wandelaar thuisgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.