Skip to main content

Surfer in problemen blijkt loos alarm

Datum: maandag 11 december 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Maandagmiddag omstreeks 14:20 uur zijn de reddingboot Paul Johannes, het Kusthulpverleningsvoertuig van KNRM reddingstation Noordwijk en de Kustwacht SAR helikopter gealarmeerd (prio 1) voor een surfer in problemen ter hoogte van de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.  

Een strandbezoeker had het vermoeden dat er een surfer in problemen was geraakt en sloeg daarop alarm. De Reddingboot Paul Johannes en de Kustwacht SAR helikopter hebben voor de Noordwijkse kust een aantal zoekslagen gemaakt waarna de surfer door de bemanning van het Kusthulpverleningsvoertuig (in goede gezondheid) op het strand werd aangetroffen. Na enige verificatie van de surfer kon de zoekactie kort daarna worden gestaakt.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.