Skip to main content

Strandbezoeker onwel door oververhitting

Datum: woensdag 06 september 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vanmiddag omstreeks 14:50 uur is het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM reddingstation Noordwijk gealarmeerd ter ondersteuning van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk. Ter hoogte van strandafrit 26 was een strandbezoeker onwel geworden waarvoor de hulpdiensten werden opgeroepen. De Noordwijkse Reddingsbrigade (NRB) is direct naar de locatie van de strandbezoeker gereden om de nodige eerste hulp te bieden terwijl het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig de ambulancemedewerkers bij de ambulance heeft opgehaald. De strandbezoeker is ter plaatse door het ambulance personeel onderzocht waarna vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk bleek. De strandbezoeker kon al zittend naar de huisartsenpraktijk aan het Wantveld worden gebracht waar de strandbezoeker nader kon worden onderzocht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.