Skip to main content

Stand up paddle boarder in problemen blijkt loos alarm

Datum: woensdag 08 september 2021 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Dinsdagavond omstreeks 20:45u. is KNRM station Noordwijk gealarmeerd voor een stand up paddle boarder in problemen ter hoogte van strandafrit 10 in Noordwijk. De reddingboten van KNRM station Katwijk en Ijmuiden waren bij toeval in de buurt en zijn direct naar de opgegeven locatie gevaren. Het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk is over het strand ter plaatse gegaan. De verschillende eenheden hebben de (door de melder) opgegeven locatie grondig afgezocht waarbij geen stand up paddle boarder werd aangetroffen. In overleg met de Kustwacht is de zoekactie beëindigd. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.