Skip to main content

Sloop en nieuwbouw reddingstation Noordwijk bijna van start

Datum: maandag 21 augustus 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Met groot genoegen maar pijn in ons hart kunnen wij u mededelen dat op 11 september zal worden gestart met de sloop van ons huidige boothuis aan de Bosweg in Noordwijk. Het oude boothuis (in de volksmond de Redschuur genoemd) is gebouwd in 1953 en zal plaats maken voor een nieuw modern KNRM boothuis. Het oude boothuis is een plek waar onze vrijwilligers de afgelopen 70 jaar veel bijzondere herinneringen hebben gemaakt en een thuishaven waarvandaan veel onvergetelijke en soms heftige reddingacties werden uitgevoerd. En een plek waar onder de bemanning jarenlang lief en leed werd gedeeld. 

Op maandag 21 augustus jl. heeft ons KNRM reddingsstation alle oud redders en plaatselijke commissie leden uitgenodigd die ooit in het boothuis actief zijn geweest om nog een laatste afscheid aan het oude boothuis te brengen. 

Ons reddingstation zal tijdelijk naar een alternatieve locatie verhuizen en zal zoals gebruikelijk nog steeds 24/7 operationeel inzetbaar blijven. 

De voortgang van ons nieuwe boothuis kunt u blijven volgen via instagram. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.