Radisson Blu, Palace Hotel overhandigt cheque van €10.000,- aan KNRM station Noordwijk

9 mei 2019

Noordwijk aan Zee, donderdag 9 mei 2019 - Tijdens het KNRM tafelkopersdiner in Grand Hotel Huis Ter Duin heeft het Radisson Blu, Palace Hotel zijn jaarlijkse cheque aan KNRM station Noordwijk overhandigd. Het hotel zamelt het gehele jaar geld in doormiddel van een unieke donatie actie.
Aan elke hotelgast die uitcheckt wordt ten bate van de KNRM een donatie van 1 euro gevraagd.
Hier wordt door de hotelgasten goed gehoor aan gegeven en daarom wordt met deze actie jaarlijks een geweldig bedrag opgehaald. Daarnaast doet het hotel jaarlijks zelf ook nog eens een extra bijdrage bovenop de gastenopbrengst. Om de actie van het Radisson Blu, Palace Hotel extra kracht bij te zetten is er in het hotel ook een aanzienlijke collectie foto's en schilderijen van redders en hun reddingswerk te bewonderen.

Wegens het succes van de donatie actie van het Noordwijkse Radisson Blu, Palace Hotel heeft de KNRM ook een speciaal landelijk fonds opgericht, het Palace Noordwijk Fonds. Een fonds waar alle (landelijke) hotel bijdragen aan gedoneerd worden. Momenteel zijn er meerdere hotels die meehelpen dit fonds van een mooi bedrag te voorzien.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

KNRM station Noordwijk bedankt het Radisson Blu, Palace Hotel voor de jarenlange waardering, financiële steun en de bijzondere partnership met ons KNRM station.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij