Skip to main content

Persoon vermist strand Noordwijk

Datum: donderdag 15 juni 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Hulpdiensten hebben dinsdagavond omstreeks 18:20 uur. gezocht naar een vermiste vrouw op het strand van Noordwijk. De vrouw was vanuit strandpaviljoen Nomade aan de Zeereep in Noordwijk vermist geraakt waarna diverse hulpdiensten zoals de Politie, Reddingsbrigade en het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig werden ingeschakeld. Gedurende de zoekactie werd ook een burgernet melding in omgeving uitgezonden. En deze melding gaf al snel het gewenste resultaat. Na ruim een half uur zoeken trof de bemanning van het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig de vrouw in goede gezondheid aan bij strandpaviljoen Van Roon aan de Koningin Wilhelmina Boulevard. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.