Skip to main content

Persoon onwel strand Noordwijk

Datum: zondag 13 november 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vanmiddag omstreeks 15:35u. is het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter ondersteuning van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk. Ter hoogte van strandafrit 24 was een strandbezoeker onwel geworden waarvoor de hulpdiensten werden ingezet. Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig was als eerste hulpdienst ter plaatse en heeft een aantal bemanningsleden bij de persoon achtergelaten om eerste hulp te bieden.
Het Kusthulpverleningsvoertuig is daarna naar de Duindamseslag doorgereden en heeft de ambulancemedewerkers met hun materieel opgehaald. De persoon is ter plaatse door het ambulance personeel onderzocht waarna de persoon doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden overgebracht. De ambulance heeft de persoon voor nader onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.