Skip to main content

Persoon onwel strand Noordwijk

Datum: maandag 21 maart 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Dinsdagmiddag omstreeks 14:07u. is het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk ingezet ter assistentie van de ambulancedienst. Op het strand Ter hoogte van de Koningin Wilhelmina Boulevard raakte een persoon onwel waarna omstanders alarm sloegen. Door de aard van de melding werd er door de 112 meldkamer groot opgeschaald. Naast het KNRM kusthulpverleningsvoertuig werden ook de Ambulancedienst, Lifeliner trauma helikopter, Strand Politie en Reddingsbrigade gealarmeerd. Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig heeft eerst de ambulancemedewerkers en hun materieel bij strandafrit 19 opgehaald en is naar de opgegeven locatie gereden. Eenmaal terplaatse bleek de ernst van de situatie mee te vallen en is de inzet van aanvullende hulpdiensten afgeschaald. 

Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulance personeel onderzocht waarna het slachtoffer doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.