Skip to main content

Persoon onwel strand Noordwijk

Datum: dinsdag 01 juni 2021 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vanmiddag omstreeks 14:43u. is het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter ondersteuning van de ambulancedienst op het strand ter hoogte van beachclub Tulum in Noordwijk.

Een strandbezoeker raakte daar onwel waarna alarm werd geslagen. Het kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers en hun materieel bij strandafrit 19 opgewacht en is daarna naar de opgegeven locatie gereden. De persoon is ter plaatse door het ambulance personeel onderzocht waarna de persoon spoedig naar de ambulance is overgebracht. De ambulance heeft de persoon naar het ziekenhuis vervoerd. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.