Persoon onwel op het strand

Persoon onwel op het strand

9 juli 2021

Donderdagavond omstreeks 16:50u. is het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk ingezet ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk. 

Ter hoogte van surfschool Beachbreak raakte een persoon onwel waarna omstanders de hulpdiensten inschakelde. De reddingsbrigade (NRB) en strandpolitie waren als eerste hulpdiensten ter plaatse en hebben zich over de persoon ontfermt. Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig heeft eerst de ambulancemedewerkers en hun materieel bij strandafrit 19 opgehaald en is daarna naar de opgegeven locatie gereden. 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De persoon is ter plaatse door het ambulance personeel onderzocht waarna de persoon doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden vervoerd. De ambulance heeft de persoon voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij