Skip to main content

Persoon onwel op het strand

Datum: vrijdag 09 juli 2021 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Donderdagavond omstreeks 16:50u. is het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk ingezet ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk. 

Ter hoogte van surfschool Beachbreak raakte een persoon onwel waarna omstanders de hulpdiensten inschakelde. De reddingsbrigade (NRB) en strandpolitie waren als eerste hulpdiensten ter plaatse en hebben zich over de persoon ontfermt. Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig heeft eerst de ambulancemedewerkers en hun materieel bij strandafrit 19 opgehaald en is daarna naar de opgegeven locatie gereden. 

De persoon is ter plaatse door het ambulance personeel onderzocht waarna de persoon doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden vervoerd. De ambulance heeft de persoon voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.