Kitesurfer hard ten val

Kitesurfer hard ten val

6 augustus 2021

Vrijdagavond omstreeks 17:40u. is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst. Ter hoogte van strandafrit 22 in Noordwijk was een kitesurfer hard op het strand ten val gekomen waarbij de kitesurfer nog onbekend letsel opliep. 

De kitesurfer was alleen gaan kitesurfen, gelukkig zag een groep andere kiters tijdens hun tocht een kite in het prikkeldraad liggen en zijn daardoor gestopt om te kijken. Vervolgens zagen ze de gewonde kitesurfer op het strand liggen en sloegen daarop alarm. 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De kitesurfer is ter plaatse gestabiliseerd en doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance vervoerd. De ambulance heeft de kitesurfer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij