Skip to main content

Foil surfer ongelukkig ten val

Datum: donderdag 04 februari 2021 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Donderdagmiddag omstreek 16:15u. zijn zowel de reddingboot Paul Johannes als mede het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk gealarmeerd voor een foil surfer in problemen t.h.v. de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk. Omstanders zagen de surfer zonder enige beweging in zee liggen waarop alarm werd geslagen. Surfers in omgeving hebben getracht het slachtoffer richting het strand te zwemmen. De politie was als eerste hulpdienst ter plaatse en twee agenten schoten de surfer direct te hulp. Niet veel later arriveerde de overige hulpdiensten waaronder de KNRM, twee ambulances en de Noordwijkse Reddingsbrigade.

De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer op het strand gestabiliseerd waarna het slachtoffer doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden vervoerd. De ambulance heeft vervolgens het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.