Foil surfer ongelukkig ten val

Foil surfer ongelukkig ten val

4 februari 2021

Donderdagmiddag omstreek 16:15u. zijn zowel de reddingboot Paul Johannes als mede het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk gealarmeerd voor een foil surfer in problemen t.h.v. de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk. Omstanders zagen de surfer zonder enige beweging in zee liggen waarop alarm werd geslagen. Surfers in omgeving hebben getracht het slachtoffer richting het strand te zwemmen. De politie was als eerste hulpdienst ter plaatse en twee agenten schoten de surfer direct te hulp. Niet veel later arriveerde de overige hulpdiensten waaronder de KNRM, twee ambulances en de Noordwijkse Reddingsbrigade.

De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer op het strand gestabiliseerd waarna het slachtoffer doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden vervoerd. De ambulance heeft vervolgens het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij