Skip to main content

Varen met trouwe donateurs en een actie

Datum: zaterdag 12 november 2016 | Sectie: Neeltje Jans

Vandaag had de bemanning van Neeltje Jans de eer om 2 trouwe donateurs te ontvangen. Eenmaal aangekomen en aan de koffie met een bolus werden de trouwe donateurs, die maar liefst 50 en 60 jaar schenken aan de KNRM, opgeschrikt door het geluid van de pieper.

De reddingboot Koopmansdank moest varen voor een sportvisbootje met motorstoring nabij Vrouwenpolder. Gelukkig was de Koopmansdank snel terug in de haven met op sleep het bootje. Nadat de donateurs met eigen ogen hebben kunnen zien wat er allemaal met hun donaties gedaan wordt was de beurt aan hen om een rondje mee te varen op de reddingboot.

Na een hapje en een drankje gingen de opstappers en de trouwe donateurs huiswaards. Al met al een hele geslaagde ochtend voor de geredden, donateurs en de redders.

Neeltje Jans

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.