Skip to main content

Reddingstation Medemblik opent deuren tijdens Medemblik Nautiek

Datum: vrijdag 25 mei 2018 | Sectie: Medemblik

Tijdens de Medemblik Regatta van dinsdag 22 mei tot en met zaterdag 26 mei werd in de haven van Medemblik het evenement Medemblik Nautiek georganiseerd. Ook KNRM reddingstation Medemblik heeft hieraan haar medewerking verleend.

Van dinsdag tot en met vrijdag werd het reddingstation door bijna 700 schoolkinderen uit groep 5, 6 en 7 van 10 verschillende basisscholen uit de omgeving van Medemblik bezocht. Ze kregen een rondleiding op het reddingstation en uitleg over reddingboot Bernardine en het reddingwerk. Dit leverde vele blije en enthousiaste gezichten op.

Naast een bezoek aan het reddingstation, kregen de kinderen ook nog een rondvaart op het IJsselmeer met oud-reddingboot Tjerk Hiddes en konden met Optimist on Tour kennismaken met de watersport.

Zaterdag waren er vele activiteiten op de kade van de Oosterhaven. Ook KNRM Medemblik was met een kraam aanwezig om het reddingswerk van de KNRM onder de aandacht te brengen en om KNRM gadgets te verkopen.

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.