Skip to main content

Reddingboten KNRM Medemblik bij intocht Sinterklaas

Datum: zaterdag 12 november 2016 | Sectie: Medemblik

Zaterdag 12 november hebben de reddingboten van KNRM Medemblik de aankomst van Sinterklaas begeleid in de havens van Andijk en Medemblik.

Aan het begin van de middag kwam Sinterklaas aan in Andijk. Onder de frisse omstandigheden kwam rond de klok van 14.00 uur de pakjesboot de haven van Andijk binnen en lag de reddingboot stand-by voor de veiligheid van de Sint, zijn pieten, en natuurlijk alle aanwezigen op de kant.

In Medemblik kwam Sinterklaas aan het einde van de middag aan in de haven. Terwijl de schemer inviel, werd Pakjesboot 14 met Sinterklaas aan boord met een speciale lichtjesintocht verwelkomd in Medemblik. Onder toeziend oog van de bemanning van KNRM reddingboot Bernardine stapte Sinterklaas met zijn pieten veilig aan de wal waarna ze met de kinderen naar Kasteel Radboud liepen.

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.