Skip to main content

Fireware schenkt waterreddingspop aan KNRM Medemblik (video)

Datum: woensdag 24 januari 2018 | Sectie: Medemblik

KNRM station Medemblik heeft de medewerking verleend aan een dealerevenement van de firma Fireware. Naast leerzame oefeningen voor de reddingbootbemanning heeft het reddingsstation ook een waterreddingspop gekregen welke gebruikt kan worden met oefeningen.

In Wieringerwerf zit het bedrijf Fireware wat gespecialiseerd is in het opzetten van realitische oefeningen in de hulpverleningsbranche, bijvoorbeeld voor de brandweer. Hiervoor leveren ze ook producten om de oefening zo realistisch mogelijk te maken. Voor een dealerevenement waarbij 17 dealers uit acht verschillende landen aanwezig zijn, is de medewerking van KNRM station Medemblik gevraagd.

Tijdens de reguliere oefenavond hebben de gasten meegekeken met een oefening van de KNRM en een rondleiding door het reddingsstation gekregen. De avond erna stond in het teken van enscenering. Op een klipper in de haven van Medemblik hebben de gasten verschillende realistische oefeningen uitgezet waarbij er hulp verleend moest worden door de brandweer in samenwerking met de KNRM.

Als dank voor de medewerking heeft KNRM station Medemblik een professionele oefenpop gekregen welke gebruikt kan worden voor waterreddingen.

Hieronder een video impressie van de ensceneringsoefeningen

Meer informatie over het dealerevenement vindt u hier

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.